Företag: Teambuilding, Kundsegling, Konferens

Öka sammanhållningen inom företaget och få ett äventyr i Göteborgs skärgård på samma gång. Det finns ingen bättre plattform för Team building än att arbeta tillsammans ombord på en båt. I regel är alla nya inför den värld ett segelfartyg erbjuder, alla är på samma nivå vilket har otroliga effekter på gruppdynamiken.

Även dina kunder kan du erbjuda en unik upplevelse med samarbete och relationsbygge. Att förlägga konferensen till våra fartyg ger den perfekta möjligheten att varva arbetsmöten och äventyr.

Läs mer om priser här.

10845783_10155758690175293_7513396480745928429_o

Skolklass: Klassresa på ett skolfartyg

Är ni en skolklass som funderar på en skolresa? Att segla skuta är ett fantastisk roligt alternativ med massor av upplevelser och utmaningar. Vi kan ta emot under en eller flera dagar och seglar dit ni vill och vindarna bär. Bor gör ni i varsinn koj ombord och måltider äter vi tillsammans i fartygets sköna miljö. Ett spännande, lärorikt och oerhört roligt sätt att resa med klassen. Hör er för om våra priser för skolklasser här

lektion

Privat: Fira din födelsedag, Kompissegling, Bröllop

Kanske funderar du på hur du ska fira din födelsedag? Att ta med släkt och vänner på äventyr är en uppskattad begivenhet. Festmiddagen äter ni ombord i mysig marin miljö.

Samla ihop ett seglingssuget gäng och hyr ett fartyg tillsammans. Ett trevligt sätt att umgås utanför de vanliga ramarna. och samtidigt få möjligheten att upptäcka skärgården på ett nytt sätt, båtvan som nybörjare.

Den riktigt minnesvärda bröllopsfesten håller ni ombord på ett av våra fartyg. Seglarskolan kan tillhandahålla kock samt ger er möjligheten att välja bland flera menyförslag. Även egen catering är möjlig.

Läs mer om priser här.

Stavanger - Bergen-42