Prova på

Har du gått ut sjuan och vill segla med oss nästa sommar? Är du vuxen och sugen på en kväll i skärgården? Vill du testa något nytt? Segla med oss en kväll i maj! Under några timmar kommer du få prova på att segla på något av Stiftelsen Svenska Kryssarklubbens Seglarskolas segelfartyg Gratitude, Gratia och Atlantica. Tillsammans med våra duktiga befäl får ni uppleva en fantastisk kväll med segling, gemenskap och en härlig tur i Göteborgs skärgård.

I vår seglar vi den 2/5, 10/5, 18/5 och 22/5 med samling klockan 17.00. Avgång från Nya Varvet 18.00. Kostnad 100 SEK per person och då ingår fika. Det är inget krav på föranmälan till prova-på-seglingarna men föranmälan ger förtur i händelse av stort intresse och att båten/båtarna inte räcker till för alla som vill med. Anmälan görs till vårt sekretariat.

Prova på i Stockholm

Den 10/5 seglar även Gratia Prova på-segling i Stockholm! Upplägget är likadant som för seglingarna i Göteborg, se ovan. Undantag gäller för avgångsplats och tid, mer information om detta kommer snart. Anmälan görs via sekretariatet.

hissa hemsida